maanantai 2. tammikuuta 2012

North-Karelia freestyle paddling cup 2012


     North-Karelia freestyle paddling cup

ÄktiönholeNeitikoskiKISAT LÄHESTYY! Ilmoittautuneita on miesten sarjaan 11 ja naisten sarjaan 3, kisat on kansainväliset: yksi meloja tulee rajojen ulkopuolelta, HIENOA. Tämä tarkoittaa, että kisat järjestetään. Vesitilanne kisapaikoilla näyttää kehittyvän viikonlopulle toivotulla tavalla. Kisapaidat lähtee painoon ylihuomenna maanantaina, palkinnot on tilauksessa ja yllätyspalkinto odottaa kaapissa :-). Tervetuloa kaikille pitämään hauskaa kahdessa erilaiessa melontaspotissa.

Janne

Aika: 26. – 27.05.2012

Paikka: la Kerman Äktiönhole, su Neitikoski

Kilpailut alkaa kisainfolla klo 11:00, jonka jälkeen suoraan kisaan. Kisainfo Kermankoskella Äktiönholen yläpuolisella sillalla ja Neitikoskella kosken rannalla.

Sarjat: naiset K1, miehet K1, junnut meloo aikuisten sarjassa.

Tuomarointi: 2 tuomaria, naiset tuomaroi miehet ja miehet tuomaroi naiset.

Ilmoittautuminen 15.04.2012 mennessä (keretään tilata oikea määrä paitoja) s-postilla: varojanne ät gmail piste com. Ilmoittautumissa mainittava: nimi, sarja ja kisapaidan koko. Myöhemminkin voi ilmoittautua, mutta    silloin ei saa kisapaitaa.

Osallistumismaksu 15 euroa/kilpailija. Sisältää melomisen helmipaikoissa, kisapaidan ja osallistumisen yllätyspalkinnon arvontaan. Osallistumismaksu maksettava 15.04.2012 mennessä  Kanoottissit ry:n tilillle: 516507-27079. Laita maksussa viestiksi: nimesi, osallistumismaksu freestyle cup.

Kilpailu käydään cup-kilpailu periaatteella siten, että kilpailun voittaja on se joka on kerännyt eniten pisteitä kahdesta kilpailusta.

Pisteytys/kilpailu: sija 1= 12 pistettä, sija 2=10 pistettä, sija 3=8 pistettä, sija 4=6 pistettä, sija 5=4 pistettä, sija 6=2 pistettä. 7 sijasta eteen päin ei pisteitä. Tasapisteissä ratkaisee alkuerien eka surffi, mikäli edelleen tasapisteet alkuerien toka surffi.

Kilpailun kulku: ensin melotaan alkuerät joissa kilpailijalla on Kermankoskella kolme 45 sekunnin  suoritusta joista kahden parhaimman suoritukset lasketaan yhteen. Neitikoskella kilpailijalla on kaksi 45 sekunnin suoritusta joiden pisteet lasketaan yhteen.  Tämän jälkeen melotaan suoraan finaali johon pääsee 5 melojaa. Finaalissa melotaan kaksi suoritusta joista paras suoritus jää voimaan. Sijat 6 eteenpäin määräytyy alkuerien perusteella. Liikkeet ja pisteet on samat mitä on käytetty sm-kisoissa 2011. Kermankoskella liikelistaan lisätään seuraavat liikkeet:
-         keula- ja perä end (yli 70 astetta)  = 10 pistettä
-         powerflip (pitää pysyä sisällä, pisteet vain 1 puolelle) = 10 pistettä

Palkinnot 3 parhaalle/sarja, lisäksi arvotaan huomattava yllätyspalkinto kilpailijoiden kesken, jotka ovat meloneet cupin molemmat kilpailut. Palkinnot jaetaan välittömästi viimeisen finaalin jälkeen Neitikosken katselulaiturilla.

Kisapaikkojen ruokailu- ja majoituspalveluja:

Huomioitavia asioita:
Kermankoskessa on kilpailuajankohtana kaahlauskielto, jota on noudatettava.
Kermankoskessa on kalojen kutupaikkoja. Kartta ja ohjeet paikoista alla.Karttaan merkittyjen kutualuiden kohdalla älä mene vesille tai rantaudu kaahlauskiellon aikana (10.09. - 31.05.). Alueiden yli melominen ei muodosta ongelmaa. Älä myöskään käytä mökkien ja talojen pihoja vesille menoon tai poistumissen, koska et varmaan itsekään halua omalle pihalle melontahörhöä pyörimään. Rantautuminen on parasta kosken jälkeen oikealle rannalle, josta pääsee polkua pitkin takaisin tielle. Yllä todetut rajoitteet ei muodosta ongelmaa kosken pelipaikoissa melomiseen.


Tapahtumaan ja aikatauluihin tulevista muutoksista ilmoitetaan tässä blogissa.

Tehdään maailman ensimmäisestä North-Karelia cupista reipas tapahtuma!

Tapahtuman järjestäjiä ja tukijoita:
Kanoottisissit ry
Karelia Wave Oy
Pokswater

1 kommentti:

  1. Hieno homma että järjestäjiä löytyy! Toivottavasti saadaan kunnon kisat aikaseks

    VastaaPoista