tiistai 21. toukokuuta 2013

Neitikoski - Tivdia - Kinkkubingo

Kevään lomaviikon ohjelma oli otsikon kaltainen. Melonnat aloitettiin Neidiltä jossa virtaama oli noin 100 m3. Paikka oli hieman vaikeassa kunnossa, mutta kuitenkin hauska varsinkin back stabien harjoitteluun. Virtaaman ennustekäyrät näyttävät, että vesi ei enää Lieksanjoessa juuri nousisi. Pitää vaan toivoa, että sateet nostavat virtaamaa ettei tule liian kuivaa melonta syksyä Neidille.Neidiltä suuntasimme rajan yli Venäjän Karjalaan. Kohteena oli taas Tivdian aalto Petroskoin pohjoispuolella. Matkalla tsekattiin myös Läskelänkoski, joka ei kuitenkaan ollut laskettavassa kunnossa vaan täysin kuiva voimalaitokseen johdetun veden vuoksi.


Läskelänkoski 

Perillä Tivdiassa odotti tällä kertaa murtuva suhteellisen kookas aaltohontto. Erittäin nopea ja jopa hieman jännittävä paikka tarjosi vauhdikasta menoa aurinkoisessa säässä. Paikalla oli runsaasti Venäläisiä melojia, kun viikko huipentui lauantaina freestylen Venäjän mestaruuskisoihin. Meidät kutsuttiin myös kisaan mukaan, jossa oli osallistujia runsaasti yhteensä 37 melojaa. Kisoissa melonta ylti semifinaaleihin ja sijalle 9 johon olin tosi tyytyväinen. Paula meloi naisten sarjassa 2. sijalle.

Tivdian aalto

Menoa aallolla

Paula kanttaa mc nastyyn

Paula ländää poreilevaan aaltoon

Paulan helixiä

Vääntöä kisassa

Voltitkin lähti jos aalto oli sopuissa muodossa
Miesten sarjan voittaja "doctor"  lähdössä back stabiin

Leiripaikka kosken niskalla

Kisajärjestelyjä


Tivdian kilpailujen jälkeen ajoimme takaisin Suomen puolelle ja kotimatkalla kävimme melomassa vielä Kymijoen Sittarännin Kinkkubingoa jossa virtaama oli 170 kuutiota. Spotissa keula osui vähän välillä pohjaan, mutta paikka toimi minusta niin hyvin kuin se voi toimia akanvirtoineen. Viikon freestylesetti oli paketissa ja antina hyviä settejä kolmessa eri paikassa maustettuna ripauksella erilaista kulttuuria.

Paula kinkkubingossa volttia..

...ja mäkkäriä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti