maanantai 30. toukokuuta 2011

Freestyle & boaterX sm mittelöt 2011

Freestyle- ja crossimelonnan sm mittelöt melottiin tänä vuonna pohjoisen joissa. Freestyle melottiin Torniojoen Kattilakoskella "grillihontossa". Järjestäjien tavoite oli meloa kisat ns ala-aallossa, mutta joen voimakkaasti muuttuva vesitilanne ei tätä mahdollistanut. Grillihontto toimi kuitenkin hyvänä kisapaikkana vaikka ei mikään helppo ollut liikkeitä tehdäkään. Ala-aaltoa pääsi vähän maistamaan kisapäivän lopuksi kun se rupesi ajoittaen murtumaan. On varmaan hyvä aalto kun veden korkeus on optimaallinen.


Grillihontossa juniori Vili Volotinen

Sami kärryttelee

Jari Kumpulainen

Kispaikaksi suunniteltu ala-aalto rupesi jotenkin toimimaan kisapäivän päätteeksi. Sai ainakin etusurffeja jos ei muuta.

Seuraava päivänä oli vuorossa boatercrossin kilpailut Ravaniemellä Vikakönkäällä. Kilpailukoski oli vaikeudeltaan helppo, mutta järjestäjät olivat tehneet pojuilla hyvän- ja haastavan kilpailuradan. Saldoksi tuli kisaviikonlopusta haaveiltu kultamitalli M35 freestylessä ja pronssi M35 crossissa. Crossissa oli mahdollisuus kultaan mutta se kaatui eskimoon radan alkuosassa a-finaalissa.

Kisakoski

Taistelua eka poijulla





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti