maanantai 16. huhtikuuta 2012

Boatercrossia Vanhankaupunginkoskella 119 m3 virtaamalla

Kisaviikoloppu jatkui Vanhankaupunginkoskelle jossa melottiin boatercrossia varsin happamalla virtaamalla. Päivässä piti olla luvassa räppiä mutta kyllä se rockkina jatkui edelliseltä päivältä. Kosken oikeassa laidassa olevat kaksi honttoa olivat todella synkän näköisiä, joka näytti ajavan kaikki kilpailijat melomaan kosken vasenta laitaa ylhäältä alas asti. Kukaan ei onneksi honttoihin joutunut ja näin pelastajat saivat katsella menoa rauhassa rannalta.

Tupi kosken niskalla. 


Aika-ajoissa valittiin Paulan kanssa taktiikaksi jättää yksi ratapoiju kiertämättä, mikä kannatti. Paula oli naisissa aika-ajojen ykkönen ja mulla 9 paras aika miehissä. M35 sarjaa ei melottu, kun ei ollut kuin 2 kilpailijaa (missä melojat?!). Crossissa lähdin ottamaan radan alun varmanpäälle jättäytymällä peesiin ja kosken puolenvälin jälkeen laitoin 2 vaihteen silmään, mutta se ei enää riittänyt jatkopaikan saamiseen. Loppusijoitus 11. Paula meloi voiton naisten sarjassa, jossa finaalissa oli todellista cross actionia.

Crossi tunnelmaa.

Actionia linjoilla
Lähtö tapahtui narusta. 
Naisten finaali ekapoijuilla


Naisten fiinaalin actionia kosken vaikeimmassa paikassa.

Päivän kruunasi putouksen poksautus, joka oli hyvässä laskukunnossa ja oli selkeästi viikonlopun koskista helpoin. Toivottavasti ens vuonna virtaamat olisivat sellaiset, että kilpailijat voisivat ottaa todenteolla mittaa toisistaan crossiradalla. Kiitos järjestäjille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti