lauantai 14. huhtikuuta 2012

Myllykoski 69 m3, big water & swimming festival


Kevään avausmelontatapahtumassa oli taas kuolemanpelko läsnä, kun vesimittari lähti muutama päivä ennen kisaa rajuun nousuun. Virtaama oli Myllymäen mittarissa 69 kuutiota ja vauhti oli sen mukaista. Koski oli todella nopea ja tilanteita tuli vähintäänkin riittävästi. Lämmittelylasku meni omalta osaltani parhaiten ja kisalaskuista eka lähti alun luiskan jälkeen lapasesta ja pääty eskimoiden jälkeen alahonttoon pääalaspäin, josta uimalla pihalle. Pari muuta oli sitten selviytymistaistelua pystyssä alas eri näköisillä tilanteilla. No koski tarjosi hyvästi rokkia ja uiminen oli taas hyvä kokea. Laskujen ajoista päätellen olisi pitänyt uida kaikki laskut sen verran paskat ajat tuli tehtyä. Tuomas Kuroselle kiitos kuvien ottamisesta.

Paula kosken alun luiskassa

Paula lähestyy kosken hankalinta kohtaa, jossa jäi helposti kiinni  tai ajautui päin  muuria


Vuorossa uintireportaasi: tässä vaiheessa kaikki oli vielä ok

Virhe alun luiskan lopussa tuotti eskimon jonka nostovaiheessa oli jo könkään niskalla ajautumassa sen  vasempaan laitaan

Könkäässä nurin...

...ja alkoi iskujen sarja: pää, olkapää, kyynärpää...

Alahontossa oli sitten hylättvä kajakki ja aloitettava uintisessio

ja näin sitä porskutellaan
Seuraavat vedot meni sitten uimatta

Alahontto oli mystinen paikka, jonka toiset puhkasivat tyylikkäästi

jatkoa yläkuvaan, jossa näyttää että linja on kohallaan, mutta ei kun pää edellä seinään.

Viimeinen lasku ei mennyt pää edellä seinään, mutta tapahtui muuta odottamatonta.

4 kommenttia:

 1. Ootte työ hurjia!

  Joko mahassa kuplii ja porisee?

  Kaitsu H
  P.S. Nyt jo Pernoolla 300 mottia vettä ja Hirvellä 225. Ei tarvi mennä Pahikselle asti pyörimään isosa vedessä.

  VastaaPoista
 2. Ei ruvennu porisemaan, onneksi, tosin lääkitsin vähän wsop:llä. Onko Hirvikosken aalto millainen, viimeksi oli virtaama jotain 205 ja oli jo melottava, nyt murtuu hyvin?

  VastaaPoista
 3. Tulin just Hirvikoskelta. Aalto hyvä, mutta kantohommia, rannassa vielä niin paljon jäätä, että naruviritelmä ei toimi aikoihin. (punainen naru näkyi paikoin, muuten kolmisenkymmentä senttiä jäätä rannassa.) Hontto ei ole happamahko vaan hapan, huh, en tahdo sinne joutua. Suosittelen Pernoota, kunnes saadaan naruviri pelaamaan.

  VastaaPoista
 4. ok, hyvä tietää, odotetaan jäiden sulamista. Oli muuten hyvä sinun kirjoitus uudessa kohina lehdessä, luin sen aamiaisella ja hymyilytti vielä puoliltapäivinkin.

  VastaaPoista