maanantai 11. heinäkuuta 2011

Shuajoen pelispotti Venäjällä

Shuajoella Venäjällä noin 250 km Suomen rajalta Niiralasta löytyy hauska pelihontto, joka toimii ns keskivedellä. Paikka löytyy Präsän ja Petroskoin välistä läheltä Muurmanskin väylää.
Joelle on on hankala päästä koska paikallinen asukas ei tykkää turistien aiheuttamasta autoilusta alueella. Joelle johtavalle tielle onkin laitettu lukittu puomi, jonka avaaminen on varmaan aika hankalaa ilma paikallista melojaa. Meillä Paulan kanssa ei tästä syntynyt ongelmaa kun menimme paikalle Venäläisten melojien kanssa.

Vietimme pelipaikalla viikonlopun ja osallistuttiin Venäläisten järjestämään "jami" tyyliseen kisaan jossa tuli etukäteen ilmoittaa liikkeet jotka tekee, jos ei saanu jotain liikettä aikaan tuli liikkeen verran miinuksia. Ite laitoin sen verran kovan runin ohjelmaan, että jäin reilusti miinukselle, mutta hauskaa oli. Paikalliset järjestivät myös ns aloittelijan kilpailun jossa tuli pisteitä etu/suvusurffista, spinnistä, suvitista ja enderistä. Kyllä näkyi että kilpailu sai aloittelijankin yrittämään tosissaan. Tuomarit menivätkin sekaisin kun eräs täräytti hyväksytyn space gozzillan.

Pelihontto jossa oli hyvät akanvirrat molemmin puolin

Paula pelaamassa

Kokeilin SUP ja oli ihan hauskaa

Kärryjä ja splittejä oli hauska vääntää

Joella oli paljon väkeä kumilautoilla, katamaraaneilla ja pumpattavilla inkkareilla

Paluumatkalla pysähdyttiin Läskelässä jossa Jänisjoessa on jämäkkä koski. Tämä pitää tulla joskus vielä poksauttamaan. Alla pari kuvaa koskesta.


Läskelän kosken loppuosa

Keskiosa

Kosken alussa on avattavat luukut, jotka oli nyt kaikki auki ja hontot sen mukaiset luukkujen alla. Laskulinja menee aivan vesemmalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti