sunnuntai 27. toukokuuta 2012

North Karelia freestylepaddling cup 2012

Ensimmäinen North Karelia freestyle cuppi melottiin aurinkoisessa säässä Kerman Äktiönholessa ja Ruunaan Neitikoskella. Kilpailupaikat olivat haastavassa kunnossa ja liikkeitä ei ilmaiseksi saanut yksikään kilpailija. Osallistujia oli kiitettävästi: naisten sarjassa kolme ja lisäksi Tiia osallistui Neitikosken kisaan, miesten sarjassa 14 (joista 5 ulkomaalaista) ja lisäksi Olli osallistui Neitikosken kisaan. Kiitos kaikille osallistujille, tuomareille ja auttajille. Naisten sarjassa jouduttiin meloman 2 super finaalia, jotta cup-kilpailu saatiin ratkaistua. Myös miesten 2. sijasta käytiin uusinta äkkikuolema periaatteella. Alla tulokset ja muutama kuva.

Tulokset. Cup-kilpailun sijoitukset ovat oikeanpuoleisimmasa sarakkeessa.

Tunnelmaa Kermalta, Äktiönholessa Jonna

Meloin kisat Welhonpesältä testisä olleella Pyranhan Jedillä. Paatti toimi erinomaisesti hontossa ja aallossa. Nopea ja helposti vedestä irtoava pohja, taitaa mennä kajakki vaihtoon!! Mahtava vene!

Neitikoski oli haastava kisapaikka. Aalto muuttui koko ajan ja oli välillä jopa kokonaan sileä. Aallossa Alexander Kozyrev.

Palkintojenjako
Pääpalkinto arvottiin lopuksi kaikkien cup kilpailuun osallistuneiden kesken. Palkinto selvisi kilpailijoille vasta arvontavaiheessa: 300 euroa rahaa. Arpa suosi hienot kisat projectilla 52:lla melonutta Aapo Halosta.